10 трика в декорацията на дома!



  1. Малките пространсва изглеждат по-големи и просторни, когато са боядисани в светли и нежни цветове! Най-голямата тайна, която се знае от всички, а може би не! 




  1. Тъмното помещение ще светне и грейне, ако срещу прозореца поставите огледало, в което да се отразява светлината! Също така, огледалата създават оптическата илюзия за по-голямо пространство!






  1. Използването на различни текстури и цветове ,прави интериора интересен и артистичен! Флорални или геометрични мотиви, вкарани чрез тапет, текстил или декоративен предмет, ще оживят изчистените линии на съвременните мебели!




  1. С тапет или декоративно фолио, може да се направят чудеса със скучна стая или дори стара библиотека или гардероб!





  1. Използвайте, скритото по шкафовете, за тяхна декорация! Колкото повече, толкова повече...е казал Мечо Пух! И тук, това важи в пълна сила! Чинии окачени по стената, чаши като свещници, бутилки, вместо вази ...





  1. В зелено!!! Една стена в зелено или дори едно цвете, веднага внасят уют и свежест в дома!




  1. Килимче тук, килимче там! Съвременното жилище, започва все повече да прилича на ателие! Без отделни стаи, но с най-различни зони! Тук на помощ идва килима, който е перфектния начин да обособим определена зона или да акцентираме на нея!




  1. Малките прозорци ще изглеждат по големи, ако окачим пердетата или щорите максимално близо до тавана!




  1. Употребата на ралични и достатъчно на брой осветителни тела! Осветлението е едно от най-важните неща в едно помещение! С него може да създадем дълбочина и простор в помещението, да акцентираме върху определени зони и детайли в интериора!




  1. Сезонна или тематична декорация! Плодове, клонки от цъфтящ храст или дръвче, изсъхнали листа ... Природата поднася изключително разнообразие от красиви неща, трябва ни само малко въображение!