Вертикални щори

Чрез вертикалните щори се постига въодушевляваща игра на светлини и сенки като дават възможност за регулиране на светлината според ситуацията и нуждата. Чрез изключително богатият избор на цветове ( над 120 цвята ) и подбрани качества на платове се дава възможност за индивидуално оформяне, така че от всяко помещение да се създаде една мечта.

Текстилни вертикални щори

Ширина на лентата 89 мм и 127 мм. Предлагат се италиански, холандски, белгийски, немски и китайски платове, антистатично обработени, с различна плътност на текстила. За най-взискателните клиенти ние подбрахме уникалната КРАЛСКА КОЛЕКЦИЯ от Английски платове, които със своята степен на устойчивост (6) са най-качествените на световния пазар.


Вертикалните щори предлагат възможност за стенен или таванен монтаж. Механизмите на управление позволяват пакета ламели да се събират в левия или десния край, да се разделят на две части (в двата края), или да се събират в средата. Възможен е монтаж на щора с декоративен корниз, чрез което се предава завършен вид на щората.