Венециански щори

Венецианските алуминиеви щори гарантират ефективна защита от слънце. Те са лесни за употреба, постигат приятна атмосфера в помещенията и са перфектна защита от нежелани погледи.
Предлагат се във вариант 16мм и 25мм.
Възможно е поставянето на надписи и пълноцветни картини върху венецианските щори.

Венецианска щора BLACK OUT

За пълно затъмнение изберете новата ни венецианска щора BLACK OUT.
При нея в затворено положение се получава плътно покрита площ без технологични отвори за шнуровете, като по този начин се възпрепятства навлизането на слънчеви лъчи или нежелани погледи през процепите.
Могат да се поръчат във вариант 25 мм или Simple 25 мм.


Eкстри

За отваряеми врати и прозорци се предлагат допълнителни екстри - ДОЛНО УКРЕПВАНЕ на щорите с възможност за регулиране на светлината и вдигане на щората с откопчаване от долната релса.





За отваряеми, както и за наклонени прозорци тип „капандура”, се предлагат допълнителни екстри - СТРАНИЧНО ВОДЕНЕ, светлината се регулира и щората се вдига без да е необходимо откопчаването й от долната релса.

 

 

 

Нов продукт:

Щора „SIMPLE”

За да се получи хармонична връзка между PVC, AL дограма и венецианска щора внедрихме новите модели SIMPLE и COMPACT. Тяхната асиметрична горна релса приляга перфектно към всеки стъклодържател.




Венециански щори - Щора „COMPACT”
Щора „COMPACT

Монокомандният механизъм на щора COMPACT предлага елегантно и безопасно решение на събирането и промяната ъгъла на ламелите - с едно движение постигате всичко.

 

Близо  30 различни цвята;